Fostul şef al elefant.ro, Cristian Herghelegiu, a preluat funcţia de director executiv al Gecad Net

Fostul şef al magazinului online elefant.ro, Cristian Herghelegiu, a preluat poziţia de director executiv al companiei Gecad Net, distribuitor de software şi furnizor de servicii IT pentru segmentul companiilor mici şi mijlocii din România.

424 afișări
Imaginea articolului Fostul şef al elefant.ro, Cristian Herghelegiu, a preluat funcţia de director executiv al Gecad Net

Cristian Herghelegiu (Imagine: Silviu Matei / Mediafax Foto)

Herghelegiu a mai lucrat în companii precum Microsoft Romania, dar şi în domeniul eCommerce la PayU Romania şi elefant.ro, potrivit unui comunicat al Gecad Net.

"Obiectivul principal este de a creşte prezenţa companiei pe piaţa locală, de a dezvolta noi direcţii de business şi parteneriate care să consolideze poziţia companiei de lider pe furnizorilor de soluţii şi servicii IT către firmele mici şi mijlocii. Pe termen lung vom evalua oportunitatea introducerii de produse şi servicii şi pe alte pieţe din regiune", a declarat, în comunicat, Herghelegiu.

Gecad Net va continua ca dezvoltare strategică să includă în oferta sa mai multe servicii bazate pe cloud. Compania a încheiat primul semestru al acestui an cu o cifră de afaceri în creştere cu 15% faţă de 2012 şi este specializată în comercializarea şi implementarea aplicaţiilor software, furnizeaza opţiuni adecvate de licenţiere, servicii IT integrate, servicii de audit website sau aplicaţie web şi asigură soluţii profesionale de securitate IT.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici