Gândul LIVE - Julien Ducarroz, Orange: În viitor accentul se va pune pe ecran, nu pe dispozitiv. Deocamdată nu vom lansa conţinut propriu prin Orange TV

În viitor, important nu va mai fi dispozitivul pe care furnizezi conţinutul, ci ecranul, a declarat, în contextul lansării recente a serviciului Orange TV, Julien Ducarroz, director comercial (CCO) la Orange România, invitat la emisiunea Gândul LIVE.

602 afișări
Imaginea articolului Gândul LIVE - Julien Ducarroz, Orange: În viitor accentul se va pune pe ecran, nu pe dispozitiv. Deocamdată nu vom lansa conţinut propriu prin Orange TV

Gândul LIVE - Julien Ducarroz, Orange: În viitor accentul se va pune pe ecran, nu pe dispozitiv. Deocamdată nu vom lansa conţinut propriu prin Orange TV

„Suntem convinşi că viitorul este multi-screen. Noi oferim deja servicii pentru smartphone-uri şi tablete. Acum ne gândim şi la TV”, a spus el.

În acest moment serviciul Orange TV este disponibil de pe computer şi televizor, iar din toamnă va debuta şi pe tablete şi smartphone-uri. Astfel, compania doreşte să acopere, cu noua platformă, „toate ecranele disponibile”.

Potrivit lui Ducarroz, deocamdată Orange nu doreşte să lanseze conţinut propriu pentru platformă, printr-un canal TV deţinut de companie, aşa cum sunt DigiSport (RCS&RDS) sau Dolce Sport (Romtelecom).

În schimb, va achiziţiona conţinut video care va fi disponibil pe tablete, computere şi smartphone-uri prin platforma Orange TV.

Citeşte mai mult pe www.gandu.info

Gândul LIVE este platforma video online care găzduieşte transmisii în timp real ale celor mai importante ştiri, dezbătute, explicate şi puse în perspective surprinzătoare şi relevante.

Totodată, Gândul LIVE urmăreşte consolidarea Comunităţii Gândul prin implicarea permanentă a userilor săi. Aceştia se pot conecta prin intermediul contului lor de Facebook sau prin Skype, având astfel posibilitatea de a trimite feedback instantaneu şi de a se implica direct în transmisia şi dezbaterea video.

Gândul LIVE este disponibil şi pe site-ul www.gandul.info, dar şi pe iPad, iPhone şi Android.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici