Garanti Bank anunţă că are probleme tehnice: sunt indisponibile mobile banking, plăţile, website-ul

Garanti Bank anunţă, într-o postare pe Facebook, că din cauza unor probleme tehnice sunt indisponibile momenta internet si mobile banking, website garantibank.ro si bonuscard.ro, precum si platile de e-commerce.

266 afișări
Imaginea articolului Garanti Bank anunţă că are probleme tehnice: sunt indisponibile mobile banking, plăţile, website-ul

Garanti Bank anunţă că are probleme tehnice: sunt indisponibile mobile banking, plăţile, website-ul

Clientii pot folosi în continuare cardurile emise de banca pentru a efectua plati, ATM-urile Garanti Bank sunt, de asemenea, functionale, iar toate serviciile puse la dispozitie in agentii sunt in continuare disponibile.

Comisionarea operaţiunilor efectuate în agenţii va fi conform tarifarii prin internet si mobile banking, precizează instituţia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici