Google a preluat operatorul de jocuri online Slide

Google, deţinătorul celui mai popular motor de căutare la nivel mondial, a preluat operatorul de jocuri online Slide, în cadrul eforturilor de a ţine pasul cu Facebook în domeniul reţelelor sociale şi al divertismentului, transmite Bloomberg.

57 afișări
Imaginea articolului Google a preluat operatorul de jocuri online Slide

Google a preluat operatorul de jocuri online Slide (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Slide este cunoscută pentru jocurile prin care utilizatorii pot îngriji un animal de companie virtual, sau să trimită prietenilor cadouri virtuale.

Surse apropiate situaţiei au declarat că preţul de achiziţie este de circa 200 de milioane de dolari.

Google este concurată tot mai puternic de Facebook, deţinătorul celei mai mari reţele de socializare din lume, precum şi de Twitter.

Ambele companii atrag un număr tot mai mare de furnizori de publicitate online şi pun astfel în pericol principala sursă de venituri a Google.

Din acest motiv, Google face achiziţii şi suplimentează serviciile în domeniul socializării.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici