Grapini face şi erori de calcul, după greşelile gramaticale. Fostul ministru pentru Turism crede că de la 3,7% la 7,5% este o creştere de 50%

Fostul ministru pentru IMM şi Turism Maria Grapini crede că de la 3,7% la 7,5% este o creştere de 50%, afirmând în acelaşi timp că a aprobat în acord cu reprezentanţii patronatelor din domeniu ca numărul de turişti în România să urce în acest an cu 7,5%.

1221 afișări
Imaginea articolului Grapini face şi erori de calcul, după greşelile gramaticale. Fostul ministru pentru Turism crede că de la 3,7% la 7,5% este o creştere de 50%

Maria Grapini (Imagine: Marius Dumbraveanu/ Mediafax Foto)

Întrebată de presă într-o conferinţă cum îşi explică scăderea numărului de turişti la nivel naţional în luna ianuarie, ea a spus: "Foarte bine, n-am avut zăpadă".

Referitor la diminuarea numărului de turişti de pe litoral cu 10% în vara anului trecut, Maria Grapini a evitat să răspundă şi a afirmat că pentru întreg anul trecut statistica arată o creştere cu 3,5% a numărului de turişti la nivel naţional.

"Creşterea în 2014 va fi cu 50% mai mare decât în 2013. Aşadar, dacă rămânem să ne raportăm în 2014 faţă de 2012 am cuprins o creştere şi am aprobat asta la ultimul Consiliu Consultativ, în jur de 7,5 faţă de 2012, 2013 crescând cu 3,7", a calculat fostul ministru.

Grapini a fost deseori criticată în presă pentru greşelile gramaticale pe care le face în postările de pe contul său de Facebook.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici