H&M va deschide alte patru magazine în România. Vezi în ce oraşe

Retailerul suedez de îmbrăcăminte H&M va deschide în România încă patru magazine până în luna noiembrie, la Cluj-Napoca, Timişoara, Constanţa şi Bucureşti, care se vor adăuga reţelei de şase unităţi deţinute în prezent pe piaţa locală, şi va angaja circa 100 de persoane.

1383 afișări
Imaginea articolului H&M va deschide alte patru magazine în România. Vezi în ce oraşe

H&M (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

H&M a lansat, din luna martie până în prezent, cinci magazine în Bucureşti şi unul în Braşov.

Potrivit retailerului, următoarele magazine vor fi deschise în septembrie în Timişoara şi Cluj, în centrele comerciale Iulius Mall din oraşele respective. În noiembrie vor urma unităţile din Bucureşti, în Sun Plaza Shopping Center, şi Constanţa, în centrul comercial Maritimo Shopping Center.

"Odată cu deschiderea noilor magazine, ne vom mări şi echipa, urmând să mai angajăm până la finele anului în jur de 100 de oameni", a declarat într-un comunicat Carlos Duarte, directorul de ţară al H&M în România.

Noile magazine vor include articole pentru femei, pentru bărbaţi, cât şi colecţii pentru copii şi adolescenţi. De asemenea, unităţile vor comercializa şi accesorii, lenjerie intimă şi colecţii sport.

Reţeaua H&M cuprinde 2.300 de magazine în aproape 40 de state. Grupul are circa 87.000 de angajaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici