Iliescu despre reeşalonarea creditelor:Indiferent că e an electoral, măsura e luată cu bune intenţii

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, joi, că măsura Guvernului de reeşalonare a creditelor este "luată cu bune intenţii şi probabil cu efect", pentru înlesnirea situaţiei oamenilor care au "dificultăţi".

132 afișări
Imaginea articolului Iliescu despre reeşalonarea creditelor:Indiferent că e an electoral, măsura e luată cu bune intenţii

Iliescu despre reeşalonarea creditelor:Indiferent că e an electoral, măsura e luată cu bune intenţii (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

"A explicat premierul. Sunt măsurile de înlesnire a situaţiilor în care se află mulţi oameni cu dificultăţi", a spus Ion Iliescu, după şedinţa CExN al PSD, răspunzând unei întrebări.

Iliescu a mai spus că este o măsură luată "cu bune intenţii", indiferent de faptul că se întâmplă într-un an electoral.

"Indiferent de electoral sau neelectoral, oamenii se confruntă cu probleme şi Guvernul caută nişte soluţii. Că-s bune, că-s puţin bune, pot fi discutate, dar e o măsură luată cu bune intenţii şi probabil cu efect", a adăugat Ion Iliescu.

Iliescu a menţionat că nu vrea să intre în detalii pe această temă.

"Nu intru în detalii, că nu mă ocup de aşa ceva", a spus Ion Iliescu după ce a fost întrebat ce se va întâmpla peste doi ani cu oamenii care vor beneficia de această măsură.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici