Măsura 3 pentru IMM-uri, reluată de la zero. Ministrul Claudiu Năsui: „Să o facem încă o dată, respectând cadrul legal”

  • Măsura 3 pentru IMM-uri va fi reluată de la zero, spune ministrul Economiei.
  • Nu există oameni care să fi primit deja un răspuns pe măsura 3, afirmă Năsui.
  • Claudiu Năsui: „Problema esenţială după mine e că nu îşi atinge scopul. Să o facem încă o dată, respectând cadrul legal”.
570 afișări
Imaginea articolului Măsura 3 pentru IMM-uri, reluată de la zero. Ministrul Claudiu Năsui: „Să o facem încă o dată, respectând cadrul legal”

„Este o discuţie în Coaliţie şi cu premierul să reluăm măsura 3, ea include peste jumătate din proiecte care sunt proiecte imobiliare. Problema esenţială după mine e că nu îşi atinge scopul. Aşa că o soluţie ar fi să reluăm măsurile incluzând şi respectând Legea 220 care extindea CAEN-urile care pot cere finanţare pentru diverse proiecte. Să o facem încă o dată respectând cadrul legal, fără acele proiecte imobiliare şi învăţând din experienţa trecută să nu mai fie criterii de cofinanţare care să facă departajarea între proiecte care s-au dovedit vulnerabilităţi”, afirmă la Digi 24 Claudiu Năsui.

Nu există oameni care să fi primit deja un răspuns pe măsura 3, spune ministrul Economiei.

Năsui a precizat că cei care au depus deja dosarele o pot face cu aceeaşi documentaţie.

Măsura 1 are plăţile în mare parte făcute, mai sunt foarte puţine dosare rămase de plată, adăugă el.

„La măsura 2 sunt cele mai mari întârzieri la plată, dar începem procesul prin care banii să ajungă la beneficiari, să se aştepte la plăţi în cel mai scurt timp. Nu s-au făcut plăţi din cauza limitărilor bugetare, dar am putut evalua dosarele”, conchide Claudiu Năsui

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici