ING Bank lansează în premieră cardurile virtuale pentru persoane fizice. „Viitorul lor va fi unul virtual”

ING Bank România lansează cardurile virtuale pentru clienţii persoane fizice, care pot fi activate direct în Home’Bank şi poti fi folosite ca un card normal pentru tranzacţii online sau direct la POS prin Apple Pay sau Google Pay, folosind telefonul mobil.

2434 afișări
Imaginea articolului ING Bank lansează în premieră cardurile virtuale pentru persoane fizice. „Viitorul lor va fi unul virtual”

Ele se alătura soluţiei ING Pay, care permite deja plăţile la POS pentru deţinătorii de telefoane cu sistem de operare Android.

Pentru clienţii care au nevoie de cash, ING Bank oferă în prezent posibilitatea de a retrage sume mici de la bancomatele proprii, prin generarea unui cod în Home’Bank.

”Suntem martorii unei transformări a pieţei cardurilor pe care România a intrat acum 25 de ani şi, pentru prima dată, nu mai vorbim despre plastic. Ci, credem noi, despre viitorul cardurilor, care va fi preponderent virtual. Anul acesta am făcut o serie de paşi spre digitalizarea plăţilor, precum   funcţionalitatea de a copia detaliile cardului din aplicaţia de mobile banking, însă cardurile virtuale sunt următorul nivel pentru noi şi clienţii noştri.

Ele sunt un instrument comod de plată, având în vedere că emiterea nu necesită nicio deplasare sau nu eşti nevoit să aştepţi curierul pentru a primi cardul fizic. Le activezi şi începi să le foloseşti în secunda doi. Mai mult, acestea oferă mai mult control asupra propriilor inanţe şi o măsură de siguranţă în plus pentru plăţile online”, a declarat Roxana Petria - Tribe Lead Customer Engagement, ING Bank România.  

Cardurile virtuale ING pot fi administrate direct din Home’Bank şi pot fi blocate temporar sau închise în orice moment.

Pot fi folosite inclusiv pentru a crea un buzunar separat pentru plăţile online şi contactless, adică un cont separat cu card virtual ataşat, dincolo de cel în care în care clientul îşi încasează salariul, pe care îl poate alimenta constant. Aprobarea plăţilor online intră sub sistemul de securizare 3D secure pentru magazinele înrolate în acest protocol, care necesită autorizare din aplicaţia de mobile banking pentru a fi procesate.

Cardurile virtuale ING Bank nu au taxe de emitere sau administrare şi pot fi ataşate oricărui cont de lei sau euro, în funcţie de preferinţe. Ele sunt disponibile în Home’Bank începând cu 23 august.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici