Investiţie de opt milioane de euro la ArcelorMittal Galaţi

ArcelorMittal Galaţi a anunţat miercuri finalizarea unei investiţii de opt milioane de euro la oţelărie, constând într-un pod rulant cu o capacitate de 300 de tone.

204 afișări
Imaginea articolului Investiţie de opt milioane de euro la ArcelorMittal Galaţi

Investiţie de opt milioane de euro la ArcelorMittal Galaţi (Imagine: Catalina Filip / MediafaxFoto)

"ArcelorMittal Galaţi a investit opt milioane de euro la oţelărie într-un pod rulant ultra modern, în grinzile de susţinere, în echipamentele electrice şi de automatizare aferente. Noul echipament, furnizat de o firma spaniolă, are o durată de viaţa estimată la 30 de ani şi o capacitate de 300 de tone, faţa de numai 200 de tone cât avea cel vechi. Macaraua - cea mai mare din întregul combinat - este acum funcţională şi a primit certificarea ISCIR, după ce a fost testată în situaţii cu sarcini de până la 25% peste capacitatea sa", se arată într-un comunicat al companiei.

Directorul general al ArcelorMittal, Bruno Ribo, a declarat că investiţia asigură sustenabilitatea unităţii siderurgice şi demonstrează intenţiile de continuare a operaţiunilor de la Galaţi.

Compania face parte din gupul ArcelorMittal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici