Istvan Zoltan (UDMR), secretar de stat, înlocuit de Ponta la Transporturi cu Maria Magdalena Grigore

Istvan Zoltan (UDMR) a fost eliberat de premierul Victor Ponta din funcţia de secretar de stat în Ministerul Transporturilor şi a numit-o în locul acestuia pe Maria Magdalena Grigore, secretar naţional al comisiei TRACECA, înfiinţată pentru coridorul de transport internaţional Europa-Caucaz-Asia.

708 afișări
Imaginea articolului Istvan Zoltan (UDMR), secretar de stat, înlocuit de Ponta la Transporturi cu Maria Magdalena Grigore

Istvan Zoltan (UDMR), secretar de stat, înlocuit de Ponta la Transporturi cu Maria Magdalena Grigore (Imagine: Ovidiu Dumitru Matiu/Mediafax Foto)

Istvan Zoltan, fost preşedinte al filialeiUDMR din Târgu Mureş, ocupa postul de secretar de stat din luna aprilie a anului trecut.

În ianuarie 2008, Maria Magdalena Grigore a fost numită la conducerea Direcţiei de Drumuri şi Poduri (DRDP) Bucureşti, presa relatând că experienţa acesteia, membru PNL la organizaţia sectorului 3 din Capitală, atunci în vârstă de 27 ani, cuprindea doar funcţia de curier personal la doi secretari de stat, de angajată la cabinetul deputatului liberal Mircea Ciopraga, care conducea organizaţia PNL sector 3, şi de trei luni ca economist în cadrul DRDP.

Ea a fost numită de către ministrul Transporturilor din acea perioadă, Ludovic Orban, şi în funcţia de membru în Consiliul de Administraţie al Tarom, presa relatând că numirea a fost semnată înainte ca aceasta să îşi termine studiile la Academia de Studii Economice şi citând-o spunând "Nu trebuie să te pricepi la aviaţie, la motoare, în Consiliul de Administrare, pentru aceasta sunt ingineri şi piloţi de aviaţie".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici