Kaufland a deschis cel de-al 113 magazin din România în Timiş şi creează 80 de noi locuri de muncă

Kaufland a deschis, marţi, primul magazin din Lugoj, judeţul Timiş, cel de-al 113-lea din reţeaua sa din România, şi creează aproximativ 80 de noi locuri de muncă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

494 afișări
Imaginea articolului Kaufland a deschis cel de-al 113 magazin din România în Timiş şi creează 80 de noi locuri de muncă

Kaufland a deschis cel de-al 113 magazin din România în Timiş şi creează 80 de noi locuri de muncă (Imagine: Ciprian Sterian/ Foto Mediafax)

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Kaufland, noul magazin este amplasat pe str. Timişorii din oraşul Lugoj şi are o suprafaţă de vânzare de 2.900 metri pătraţi.

De asemenea, a fost amenajată şi o parcare care cuprinde 205 locuri pentru autoturisme şi este dotată cu rastele pentru biciclete.

Magazinul este primul deschis în Lugoj.

Odată cu deschiderea magazinului, Kaufland creează aproximativ 80 de noi locuri de muncă.

Magazinul beneficiază de o instalaţie de încălzire ecologică, economisind resursele naturale prin recuperarea căldurii de la instalaţia frigorifică.

“Prin deschiderea unui nou magazin aducem mai aproape de români produsele proaspete, de calitate, la preţuri avantajoase. În oferta magazinelor Kaufland punem accent pe produsele făcute în România, regionalitatea fiind un aspect important în politica noastră de achiziţii încă de la intrarea pe piaţă. Pe lângă sortimentul mare de produse făcute în România, aflat în continuă dezvoltare, derulăm programe ample de susţinere a producătorilor români”, a declarat Valer Hancaş, Manager Corporate Affairs & Comunicare, Kaufland România.

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.300 de magazine în şapte ţări.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici