Kaufland deschide un magazin în zona Orhideelor, al 11-lea din Bucureşti

Kaufland va deschide miercuri un magazin pe şoseaua Orhideelor, în apropierea staţiei de metrou Basarab, acesta fiind al unsprezecelea pentru retailerul german în Bucureşti şi al 108-lea la nivel naţional, a anunţat luni compania.

2363 afișări
Imaginea articolului Kaufland deschide un magazin în zona Orhideelor, al 11-lea din Bucureşti

Kaufland deschide un magazin în zona Orhideelor, al 11-lea din Bucureşti (Imagine: Razvan Lupica/ Mediafax Foto)

Unitatea, situată pe Şos. Orhideelor nr. 46, este primul magazin deschis de Kaufland în acest an. În apropiere se află şi un magazin al companiei rivale Carrefour, hipermarketul Carrefour Orhideea.

Retailerul a inaugurat primul magazin în România în 2005, iar în prezent a ajuns la o reţea naţională de 108 unităţi de retail, două centre logistice şi peste 15.000 de angajaţi.

Grupul german Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.100 de magazine în şapte ţări, în Germania, Cehia, Slovacia, Polonia, Croaţia, Bulgaria şi România.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici