Leul a scăzut în raport cu toate valutele importante

  • Dacă marţi cursul indicat de BNR a fost de 4,8314 lei/euro, astăzi cotaţia a ajuns la 4,8338 lei/euro
  • Leul a scăzut şi în raport cu francul elveţian, dolarul american şi lira sterlină
  • Cotaţia aurului a crescut, de asemenea
621 afișări
Imaginea articolului Leul a scăzut în raport cu toate valutele importante

Leul a scăzut în raport cu toate valutele importante

Moneda naţională s-a depreciat în raport cu euro. Astfel, dacă marţi cursul indicat de BNR a fost de 4,8314 lei/euro, astăzi cotaţia a ajuns la 4,8338 lei/euro.
 
Leul a scăzut şi faţă de francul elveţian, de la o cotaţie oficială de 4,5663 lei/franc, marţi, până la 4,5796 lei/franc, miercuri.
 
În raport cu dolarul american, moneda naţională s-a depreciat de asemenea. Astfel, cotaţia indicată de BNR a fost marţi de 4,4445 lei/dolar, iar miercuri crescut până la 4,4477 lei/dolar.
 
Faţă de de lira sterlină, leul s-a depreciat puternic, de la o cotaţie 5,4595 lei/liră, marţi, până la 5,4833 lei/liră, miercuri.
 
Şi gramul de aur s-a scumpit în şedinţa de tranzacţionare miercuri, până la 236,2803 lei. Marţi, cotaţia indicată de BNR a fost de 236,0954 lei.  

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici