LG E900 Optimus 7, cu Windows 7, lansat în România

Operatorul de telefonie mobilă Vodafone a lansat în România terminalul LG E900 Optimus 7, din categoria "smartphone", care funcţionează cu sistemul de operare Microsoft Windows Phone 7, a anunţat, joi, compania.

217 afișări
Imaginea articolului LG E900 Optimus 7, cu Windows 7, lansat în România

LG E900 Optimus 7, cu Windows 7, lansat în România

"Vodafone îşi îmbogăţeşte portofoliul cu LG E900 Optimus 7, un smartphone care îmbină cele mai noi tehnologii şi o experienţă multimedia completă, cu accesul rapid la intenetul mobil.

Telefonul este disponibil împreună cu pachete de voce şi Internet pe mobil cu până la 1 GB trafic inclus, atât pentru clienţii individuali, cât şi pentru companii", a declarat, într-o conferinţă, Karsten Wildberger, directorul comercial al Vodafone România.

LG E900 Optimus 7 este compatibil HSDPA şi permite accesul la Internet la viteze de până la 7,2 Mbps.

Noul telefon va disponibil în magazinele Vodafone şi ale partenerilor din ţară, precum şi în magazinul online al operatorului de telefonie mobilă până la sfârşitul acestei luni, cu preţuri începând de la 129 euro împreună cu abonamentul Vodafone Complet 2000 şi internet pe mobil 1 GB şi până la 219 Euro cu abonamentul Complet 800 şi internet pe mobil 1 GB, pentru contractele încheiate pe doi ani.

De asemenea, clienţii companii beneficiază de un pachete speciale, ce include noul telefon LG la preţuri ce pornesc de la 129 euro, cu abonamentul Vodafone Talk 500 şi internet pe mobil 1 GB, pentru contractele încheiate pe doi ani.

Fără abonament, preţul telefonului este de 414 euro.

"Anul acesta, smartphone vor reprezenta 10% din volumul vânzărilor de terminale din România şi 17% din veniturile generate. Acest tip de terminale sunt acceptate rapid de consumatori şi nu vom fi surprinşi dacă în următorul an vor ajunge la o cotă de 20%", a spus Wildberger.

Vodafone România, divizie a Vodafone Group, avea 9,82 milioane de clienţi la 30 iunie 2010. Vodafone este cel mai mare grup de telecomunicaţii mobile din lume, cu aproximativ 347 milioane de clienţi, În prezent, are divizii în 31 de ţări pe 5 continente şi peste 40 de reţele partenere în lume.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici