Liderii din zona euro amână până luni acordarea unei tranşe de un miliard de euro Greciei

Liderii din zona euro au decis, miercuri seara, blocarea unei tranşe de un miliard de euro, din cele 5,2 miliarde destinate Greciei, şi amânarea deciziei până la viitoarea reuniune a miniştrilor Finanţelor de luni, anunţă surse guvernamentale.

228 afișări
Imaginea articolului Liderii din zona euro amână până luni acordarea unei tranşe de un miliard de euro Greciei

Liderii din zona euro amână până luni acordarea unei tranşe de un miliard de euro Greciei (Imagine: Thomas Dan/Mediafax Foto)

Liderii din zona euro, reuniţi miercuri seara, au decis amânarea acordării tranşei de un miliard de euro până luni, precizează sursa citată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici