Litoral 2021. Cât costă două nopţi de cazare în Mamaia? Preţurile cresc în funcţie de facilităţi

Preţul pentru două nopţi de cazare în Mamaia, cea mai populară staţiune de pe litoralul românesc, este în medie între 800 şi 1.000 lei pentru doi adulţi, conform site-ului de rezervări booking.com, însă cea mai scumpă cazare pentru două nopţi ajunge chiar şi la 10.000 lei în perioada 23-25 iulie.

9720 afișări
Imaginea articolului Litoral 2021. Cât costă două nopţi de cazare în Mamaia? Preţurile cresc în funcţie de facilităţi

Litoral 2021. Cât costă două nopţi de cazare în Mamaia?

Conform ZF, preţurile cresc în funcţie de facilităţi precum servirea meselor, dar şi în funcţie de clasificarea hotelului. La un hotel de patru stele preţurile pot ajunge şi la 4.500 lei, în hotelul White Tower Mamaia. Însă, cel mai mare preţ în perioada menţionată este de 10.256 lei, pentru două nopţi de cazare într-un apartament dintr-un complex numit Maria Mamaia.

Multe dintre unităţile de cazare listate pe platforma de rezervări sunt, de fapt, apart-hoteluri, comple­xuri de apartamente cu servicii care utilizează un sistem de rezervare de tip hotelier. Multe astfel de unităţi de cazare au început să apară în staţiunea de pe litoralul ro­mâ­nesc, iar dezvoltatorii au mizat mai mult către acest concept.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici