Marks&Spencer închide magazinele din AFI şi Sun Plaza, dar deschide în Mega Mall şi Plaza România

Retailerul britanic Marks & Spencer (M&S) va închide, în ianuarie şi februarie, magazinele pe care le deţine în mall-urile AFI Cotroceni şi Sun Plaza din Bucureşti, dar va deschide alte două unităţi în centrele comerciale Mega Mall şi Plaza România, tot din Capitală.

10477 afișări
Imaginea articolului Marks&Spencer închide magazinele din AFI şi Sun Plaza, dar deschide în Mega Mall şi Plaza România

Marks&Spencer închide magazinele din AFI şi Sun Plaza, dar deschide în Mega Mall şi Plaza România (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

Astfel, în aprilie, Marks & Spencer va deschide un magazin de 1.650 metri pătraţi în centrul comercial Mega Mall, situat în estul Bucureştiului, şi unul de 1.600 de metri pătraţi în cadrul unui alt important centru comercial din Bucureşti. Potrivit informaţiilor din piaţa imobiliară al doilea centru comercial este Plaza România.

"Noile magazine vor înlocui magazinele mai mici ale M&S aflate în AFI Cotroceni şi Sun Plaza (...) Detaliile suplimentare referitoare la deschiderea acestuia vor fi anunţate după încheierea contractelor aferente. Prin finalizarea acestor proiecte, suprafaţa totală de retail a M&S în România va creşte cu 30%", se arată într-un comunicat al retailerului.

Potrivit sursei citate, toţi angajaţii celor două magazine vor avea oportunitatea de a fi repartizaţi în cadrul magazinelor existente din Bucureşti, iar ca urmare a acestor relocări numărul de angajaţi va creşte cu 20% până la finalul acestui an.

De asemenea, compania arată că unul dintre celelalte două magazine din Bucureşti (Băneasa Shopping City şi Bucureşti Mall) va fi extins cu 500 metri pătraţi.

"Noile magazine înlocuiesc două dintre magazinele noastre din Bucureşti care vor fi închise în ianuarie, respectiv februarie, iar toţi angajaţii vor fi transferaţi în cadrul celor existente. Clienţii noştri vor putea continua să cumpere produse Marks & Spencer în magazinele noastre din Baneasa Shopping City şi Bucureşti Mall", declarat Sorin Stancu, Country Manager Marks & Spencer Balkans.

Marks & Spencer este prezent în România din anul 2000, iar până la finalul primăverii anului 2015 va avea un total de şase magazine, dintre care patru în Bucureşti, unul în Constanţa şi unul în Iaşi.

Retailer britanic, fondat în urmă cu 129 de ani, deţine o reţea de 1.790 de magazine în Marea Britanie, Europa, Orientul Mijlociu şi Asia şi are peste 81.000 de angajaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici