Mechel Târgovişte va reveni la vechea denumire, anterioară privatizării

Compania Mechel Târgovişte va reveni la vechea denumire, anterioară privatizării, respectiv Combinatul de Oţeluri Speciale (COS) Târgovişte.

384 afișări
Imaginea articolului Mechel Târgovişte va reveni la vechea denumire, anterioară privatizării

Mechel Târgovişte va reveni la vechea denumire, anterioară privatizării

Propunerea privind schimbarea denumirii companiei va fi discutată în Adunarea Generală a Acţionarilor programată pentru 29 aprilie.

Potrivit convocatorului Adunării Generale a Acţionarilor companiei, 86,6% din capitalul Mechel Târgovişte este controlat de Mazur Investments Limited, înregistrat în Cipru.

Compania a fost privatizată în 2002.

Mechel Târgovişte a făcut parte din grupul rus Mechel, care a anunţat în luna februarie că a vândut activele din România către firma Invest Nikarom, deţinută de Viktor Chumakov şi Svetlana Chumakova Svetlana, ambii cu cetăţenie rusă.

Tranzacţia, pentru suma simbolică de 230 de lei, a vizat transferul companiilor Mechel Câmpia Turzii, Ductil Steel Oţelu Roşu, Ductil Steel Buzău, Laminorul Brăila şi Mechel Reparaţii Târgovişte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici