#TrebuieSaRepornimBusinessul  Mesajul antreprenoarei Irina Voinea: Nu trebuie să intrăm în panică şi nu trebuie să aşteptăm ajutor din partea nimănui

  • Designerul de modă Irina Voinea transmite un mesaj pozitiv mediului de business.
  • Ea ne sfătuieşte să nu intrăm în panică, deoarece trebuie să gândim limpede şi să vedem toate oportunităţile, chiar dacă multe sunt ascunse.
  • Ca o măsură de siguranţă, antreprenoarea îşi vede salvarea businessului în externalizarea serviciilor sale.
306 afișări
Imaginea articolului Mesajul antreprenoarei Irina Voinea: Nu trebuie să intrăm în panică şi nu trebuie să aşteptăm ajutor din partea nimănui

#TrebuieSaRepornimBusinessul. Mesajul antreprenoarei Irina Voinea: Nu trebuie să intrăm în panică şi nu trebuie să aşteptăm ajutor din partea nimănui

Antreprenoarea Irina Voinea este extrem de cunoscută în mediul online şi nu numai, pentru creaţiile sale vestimentare şi pentru colaborarile cu diverşi artişti români.

Într-o perioadă în care oamenii sunt speriaţi, antreprenorii nu ştiu ce să mai facă ca să îşi salveze businessurile, unu din patru angajaţi din economie este trimis acasă, iar 190.000 de oameni şi-au pierdut locul de muncă cu totul, antreprenoarea transmite un mesaj pozitiv pentru ca economia României să reînvie.

Toate businessurile sunt afectate, iar cel al Irinei Voinea nu face excepţie. Totuşi, antreprenoarea ne sfătuieşte să nu intrăm în panică, deoarece trebuie să gândim limpede şi să vedem toate oportunităţile, chiar dacă multe sunt ascunse.

„Este o perioadă cu care nu ne-am mai confruntat niciunul până acum. Nu trebuie să intrăm în panică. Acesta este cel mai important sfat pe care îl poţi da cuiva. În momentul în care eşti panicat, nu mai gândeşti limpede şi nu mai vezi oportunităţile, chiar şi în cele mai întunecate momente. Cu siguranţă există oportunităţi, trebuie doar să le vedem şi să avem încredere că, tot haosul care s-a creat în momentul de faţă, el o să ia şi o nouă ordine. Este un moment de schimbare pentru noi toţi.”, a mărturisit designerul Irina Voinea.

Ea îşi sfătuieşte colegii din business să ia legătura cu cei care au reuşit să se reprofileze, astfel încât businessurile lor să nu intre în moarte clinică.

„Trebuie să găsim soluţii practice, să fim deschişi să ne ajutăm între noi, pentru că mulţi sunt reticienţi în a împărtăşi experienţele lor sau chiar furnizori, lucrurile tehnice din business. Dacă unul a găsit o soluţie, să o dea mai departe şi să se creeze un lanţ deschis de informaţii.”, mai spune antreprenoarea.

Irina Voinea este de părere că nu trebuie să aşteptăm ajutor din partea nimănui. Trebuie să vedem ce putem să facem în contextul pandemiei, ce ştim să facem, care sunt plusurile şi care sunt minusurile noastre şi la ce putem să renunţăm astfel încât să ne uşurăm situaţia.

„Nu trebuie să aşteptăm ajutorul din partea nimănui. Noi trebuie să fim sinceri cu noi, să vedem exact ce putem să facem în contextul dat, ce ştim să facem, care sunt plusurile şi minusurile noastre, la ce putem să renunţăm astfel încât să ne uşurăm situaţia în care suntem.Trebuie să vedem tot ce putem să tăiem în momentul de faţă, ca să ne fie mai uşor pe o perioadă mai lungă de timp şi să ne readaptăm prin descoperirea şi cultivarea calităţilor pe care le avem.”

Ca o măsură de siguranţă, antreprenoarea îşi vede salvarea businessului în externalizarea serviciilor sale.

 „Am căutat să îmi externalizez serviciile încă de la începutul anului.  I-am spus echipei mele ca eu pot să le asigur banii încă o lună şi jumătate, mai mult nu pot, dacă se va lungi perioada aceasta, o să renunţ la atelierul pe care îl  am şi o să rămân doar la serviciile externe. Încrederea mă ţine ancorată în realitate şi sunt singură că vom găsi o rezolvare. ”

Businessul IVY este pe piaţa din România din anul 2012, iar în 2019, el a avut o cifră de afaceri de aproximativ 300.000 de lei.

Sursă foto: Profimedia

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici