Video Miniştrii care îţi administrează banii au cele mai multe datorii

  • Într-un top al celor mai datornici miniştri din Cabinetul Orban pe primele locuri se numără ministrul de Finanţe, urmat de ministrul Economiei
  • Florin Cîţu ocupă locul fruntaş, cu o datorie de peste 300.000 de euro
  • Pe locul al doilea, Virgil Popescu, care s-a trezit cu o datorie de 150.000 de euro după… nuntă
8101 afișări

Administrează finanţele statului, dar o parte din bugetul personal îl dau băncilor. Sunt miniştrii care în declaraţiile de avere apar cu datorii mari. Primul pe listă – chiar ministrul de Finanţe, Florin Cîţu. Un credit contractat în 2007, de peste 300 de mii de euro, stoarce din bugetul personal al ministrului lunar rata aferenta. Pe locul doi – ministrul Economiei, Virgil Popescu. Are două credite, unul în lei, iar celălalt în euro. De 150 de mii de euro. De cel în lei nu mai ţine minte detaliile, în schimb, cel în euro a fost preluat o dată cu verigheta.

„O parte din datorie este datoria soţiei, sunt căsătorit mai târziu, e un credit al ei. Asta e. E un apartament pe care şi l-a cumpărat ea când era fată”, spune râzând Virgil Popescu, ministrul Economiei.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici