Ministrul Agriculturii a dat undă verde pentru pescuit. Iată ce trebuie să ştii!

  • Noile modificări din regulamentul de practicare a pescuitului recreativ, permite accesul vizitatorilor şi socializarea la locul de pescuit
  • Nu mai e nevoie să porţi mască în perimetrul de pescuit şi s-a scos distanţa de un metru şi jumătate dintre pescari.
  • Trebuie să respecţi regulamentul intern şi să laşi locul de pescuit curat.
725 afișări
Imaginea articolului Ministrul Agriculturii a dat undă verde pentru pescuit. Iată ce trebuie să ştii!

Ministrul Agriculturii a dat undă verde pentru pescuit. Iată ce trebuie să ştii!

Adrian Oros a prezentat astăzi noile modificări din regulamentul de practicare a pescuitului recreativ. Prin urmare, s-a scos obligativitatea ca administratorii să impună interzicerea socializării şi accesul vizitatorilor în locul de pescuit.

Dacă eşti pescar şi eşti nerăbdător să ieşi la pescuit, trebuie să ştii că poţi socializa cu alţi vizitatori din incinta perimetrului de pescuit, s-a eliminat distanţa de 1,5 metri dintre pescari, iar masca nu mai este obligatorie.

 Totuşi este obligatoriu să laşi perimetrul pe pescuit curat şi să respecţi cu stricteţe regulamentul amenajării piscicole făcut de administratorul locului de pescuit.

Noul regulament a fost trimis către Ministerul Sănătăţii pentru a fi avizat, urmând ca apoi să te poţi relaxa şi tu la pescuit.

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici