Ministrul Transporturilor a semnat pentru un şef la Tarom, apoi 14 zile a susţinut că nu a găsit om

Anca Boagiu, ministrul transporturilor, care anunţa pe 22 martie că nu a găsit un director general pentru Tarom şi că ia în calcul inclusiv varianta managementului privat, semnase încă din 14 martie un ordin în baza căruia Gabriela Bordea, directorul de vânzări al companiei, urma să preia atribuţiile funcţiei de director general, potrivit Ziarului Financiar.

42 afișări
Imaginea articolului Ministrul Transporturilor a semnat pentru un şef la Tarom, apoi 14 zile a susţinut că nu a găsit om

Ministrul Transporturilor a semnat pentru un şef la Tarom, apoi 14 zile a susţinut că nu a găsit om (Imagine: Lucia Efrim/Mediafax Foto)

"În baza Ordinului 172/14.03.2011 al ministrului transporturilor şi infrastructurii, Gabriela Bordea a preluat (de la 1 aprilie-n.red.) atribuţiile funcţiei de director general al Tarom", au transmis oficialii Tarom într-un comunicat pe 1 aprilie.

Boagiu susţinuse pe 28 martie, la un seminar ZF, că nu a găsit încă un director general pentru Tarom şi că va da chiar şi anunţuri în Financial Times pentru recrutarea unuia. Mai mult, pe 24 martie, ea declarase, la un alt seminar, că ar introduce management privat la companiile de stat, aceasta fiind cea mai bună soluţie. Şi la o conferinţă pe presă din 22 martie susţinuse că "deocamdată căutăm şef la Tarom", deşi semnase ordinul de numire încă din 14 martie.

Comunicatul Tarom transmis la începutul acestei luni este singura poziţie oficială pe care ZF a avut-o la dispoziţie ieri, în condiţiile în care nici reprezentanţii Tarom, nici cei ai Ministerului Transporturilor nu au răspuns unor solicitări suplimentare legate de noul şef al Tarom.

Citeşte mai multe pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici