Noi condiţii de racordare gratuită la reţeaua electrică sau la sistemul de gaze. Propunerea Autorităţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Energiei

  • ANRE vine cu noi condiţii la care te poţi racorda la reţeaua electrică sau la sistemul de gaze
  • Racordarea se face în mod gratuit dacă eşti consumator casnic
  • Finanţarea lucrărilor este asigurată de către distribuitori sau de consumator, în anumite condiţii
12369 afișări
Imaginea articolului Noi condiţii de racordare gratuită la reţeaua electrică sau la sistemul de gaze. Propunerea Autorităţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Energiei

Autoritatea Naţională de Reglementare în Domeniul Energiei a aprobat un pachet de ordine cu privire la racordarea la reţeaua electrică sau de gaze a clienţilor casnici. Racordarea este gratuită, iar lucrările sunt finanţate de distribuitori, conform unui comunicat ANRE.

Îţi poţi alege şi tu distribuitorul şi, implicit, operatorii economici, dar vei plăti costurile racordării. În acest caz, distribuitorul va rambursa costurile în termen de 5 ani.

Termenul de realizare a lucrării, care include recepţia şi punerea în funcţiune a instalaţiei, este de maximum 90 de zile de la data obţinerii autorizaţiei de racordare.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici