Noii vicepreşedinţi ai ANCOM sunt Eduard Lucian Lovin şi Bogdan Cristian Iana, cu mandate de 6 ani

Eduard Lucian Lovin şi Bogdan Cristian Iana au fost numiţi vicepreşedinţi ai Autorităţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM), prin Hotărârea Parlamentului nr. 79, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 805/11.10.2017.

504 afișări
Imaginea articolului Noii vicepreşedinţi ai ANCOM sunt Eduard Lucian Lovin şi Bogdan Cristian Iana, cu mandate de 6 ani

Noii vicepreşedinţi ai ANCOM sunt Eduard Lucian Lovin şi Bogdan Cristian Iana, cu mandate de 6 ani

Conform OUG 22/2009, durata mandatului vicepreşedinţilor în cadrul ANCOM este de 6 ani, se arată într-un comunicat transmis joi de ANCOM.

Bogdan Cristian Iana şi-a desfăşurat activitatea, din 1997 până în prezent, în sectorul comunicaţiilor, lucrând pentru instituţii publice cu atribuţii în gestionarea spectrului de frecvenţe radioelectrice precum Inspectoratul General al Radiocomunicaţiilor şi ANCOM, unde a ocupat funcţia de director executiv la Direcţia Executivă Administrare Spectru Radio şi Numerotaţie.

Eduard Lucian Lovin este absolvent al Facultăţii de Electronică şi Telecomunicaţii din cadrul Universităţii Politehnica Bucureşti şi are o experienţă de 18 de ani în sectorul comunicaţiilor electronice din România. Anterior a lucrat în Agenţia pentru Serviciile Societăţii Informaţionale (ASSI), ocupând funcţia de director, în cadrul Inspectoratului General pentru Comunicaţii şi Tehnologia Informaţiei şi în ANCOM, unde a fost director executiv al Direcţiei Executive Reglementare.

ANCOM este instituţia care protejează interesele utilizatorilor de comunicaţii din România prin promovarea concurenţei pe piaţa de comunicaţii, administrarea resurselor limitate, încurajarea investiţiilor eficiente în infrastructură şi a inovaţiei. Pentru a compara ofertele de telefonie şi internet, intraţi pe www.veritel.ro, iar pentru a testa şi monitoriza calitatea serviciului de internet, accesaţi www.netograf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici