Noua cartelă de intrare la birou este masca de protecţie. N-ai mască, nu treci de recepţie

  • Ordinul publicat în Monitorul Oficial te informează că eşti obligat să porţi mască la locul de muncă
  • Proprietarii de clădiri de birouri au luat deja măsuri de protecţie şi impun reguli noi angajaţilor
  • Recepţionerii şi paznicii au dreptul de a interzice intrarea în clădire a celor ce nu respectă regulile
412 afișări
Imaginea articolului Noua cartelă de intrare la birou este masca de protecţie. N-ai mască, nu treci de recepţie

Noua cartelă de intrare la birou este masca de protecţie. N-ai mască, nu treci de recepţie

Dacă trebuie să te întorci la birou, să ştii că angajatorul tău ţi-a pregătit nişte reguli pe care trebuie să le respecţi, iar purtarea măştii cât timp eşti la birou se numără printre ele.

Toţi proprietarii de birouri au luat măsuri pentru distanţarea socială, începând de la obligativitatea măştii, măsurarea tempetaturii corpului, plus puncte pentru dezinfectant. În clădirile de birouri prin sistemul de ventilaţie poate fi transmis pe calea aerului acest nou virus. Atunci recomand o atenţie mărită asupra filtrelor”, ne spune Duglas Papanicu, consultant facility management, adică domeniul dedicat întreţinerii clădirilor.

În funcţie de particularitatea bussines-urilor şi de spaţiul destinat desfăşurării activităţii de lucru, cei responsabili au luat şi alte măsuri adiacente de prevenire a îmbolnăvirii cu noul coronavirus.

Vorbim de a crea fluxuri de intrare şi ieşire, despre diminuarea numărului de oameni care pot urca în lift, de purtat viziere sau montat panouri de pexiglas în zona de recepţie, eliminat din recepţiile clădirilor mobilierul unde oamenii ar putea să stea în aşteptare”, a mai adăugat acesta.

Pe de altă parte, pentru a diminua suspiciunea că oamenii nu ţin cont de reguli, cei care sunt poziţionaţi în zona de recepţie şi pază sunt obligaţi să nu lase aceste persoane să intre în clădire. Specialiştii cred că este o obligaţie civică să respectăm noile reguli de protecţie.

Ordinul privind obligativitatea purtării măştii a fost publicat în Monitorul Oficial, iar potrivit acestuia masca trebuie purtată în toate spaţiile publice închise, inclusiv la locul de muncă, dacă nu suntem singuri în încăpere.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici