Noul Logan va fi mai ieftin. Dacia: „Nu implementăm tehnologie de dragul tehnologiei”

Următoarea generaţie a modelului Logan va fi proiectată integral în România, de către inginerii din cadrul Renault Technologie Roumanie, şi va costa mai puţin, anunţă Philippe Prevel, directorul programului Logan la nivel global.

64 afișări
Imaginea articolului Noul Logan va fi mai ieftin. Dacia: „Nu implementăm tehnologie de dragul tehnologiei”

Noul Logan va fi mai ieftin. Dacia: „Nu implementăm tehnologie de dragul tehnologiei” (Imagine: Stefan Birlodeanu/Mediafax Foto)

Viitorul Logan, la care inginerii români lucrează deja şi care va fi lansat pe piaţă peste doi-trei ani, va putea fi cumpărat la un preţ mai bun decât în prezent. "Viitorul Logan va fi mai ieftin. Vom căuta cele mai simple soluţii şi vom echipa maşina cu exact ce are nevoie clientul, nimic mai mult. Nu putem implementa tehnologie de dragul tehnologiei", spune Philippe Prevel, fostul director general al Renault Technologie Roumanie, care acum ocupă funcţia de director al programului Logan la nivel global.

Lansat în 2004 ca un model low-cost, destinat pieţelor emergente, proiectul "X90" sau Logan, a reprezentat o surpriză chiar şi pentru grupul francez, în condiţiile în care de la o singură versiune s-a ajuns în şase ani la şase modele, alte două urmând a fi lansate în anii următori.

Citeşte mai multe despre preţul viitorului Logan pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici