Plata călătoriei cu metroul se va putea face cu cardul în 24 de staţii, de la 1 ianuarie

Călătorii Metrorex vor putea achita cartelele de metrou cu cardul bancar, de la 1 ianuarie, în 24 de staţii fiind instalate echipamente de tip POS, a anunţat, marţi, Metrorex.

186 afișări
Imaginea articolului Plata călătoriei cu metroul se va putea face cu cardul în 24 de staţii, de la 1 ianuarie

Plata călătoriei cu metroul se va putea face cu cardul în 24 de staţii, de la 1 ianuarie (Imagine: Radu Iordache/Mediafax Foto)

Cele 24 de staţii de metrou sunt: Crângasi, Piaţa Sudului, Obor, Eroii Revoluţiei, Dristor 1, Lujerului, Gorjului, Nicolae Grigorescu 1, Piaţa Unirii 1, Apărătorii Patriei, Titan, Constantin Brâncoveanu, Piaţa Iancului, Piaţa Unirii 2, Piaţa Romană, 1 Decembrie 1918, Gara de Nord 1, Universitate, Timpuri Noi, Piaţa Muncii, Eroilor, Costin Georgian, Păcii şi Pipera.

Echipamentele POS acceptă carduri bancare emise sub sigla Visa şi Master Card.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici