Ponta îi cere lui Pricopie să spună că a moştenit peste o mie de dosare nefinalizate pe fonduri UE

Premierul Victor Ponta i-a solicitat ministrului Educaţiei, Remus Pricopie, să spună public de la cine a moştenit peste o mie de dosare nefinalizate pe fonduri europene, respectiv "de la un fost ministru care se plimbă pe la televizor", şi să facă sesizări penale în acest sens.

537 afișări
Imaginea articolului Ponta îi cere lui Pricopie să spună că a moştenit peste o mie de dosare nefinalizate pe fonduri UE

Ponta îi cere lui Pricopie să spună că a moştenit peste o mie de dosare nefinalizate pe fonduri UE (Imagine: Marius Dumbraveanu/Mediafax Foto)

"O să vă rog, domnul Pricopie, mai des să amintiţi de unde aţi moştenit o mie şi ceva de dosare nelucrate, de la un fost ministru care se plimbă pe la televizor să ne spună ce deştept e. Dacă dumneavostră nu spuneţi că aţi moştenit mii de dosare nelucrate, şi unele dintre ele chiar mai grav decât nelucrate, şi dacă nu arătaţi cu degetul cine v-a lăsat acele dosare din 2010-2011, o să rămâneţi dumneavostră vinovat că la Organismul Intermediar de la Educaţie aveţi foarte multe dosare", i-a cerut Ponta ministrului Educaţiei.

El a solicitat totodată ca miniştrii să facă sesizări penale în astfel de cazuri, deoarece e vorba de milioane de euro care se pierd din fondurile UE.

"Vă rog să spuneţi lucrurile astea şi vă rog să faceţi sesizări penale, şi la la Educaţie, şi la Transport, pentru cei care se fac vinovaţi că noi o să pierdem, şi pierdem, milioane de euro, iar cei din cauza cărora pierdem milioane de euro stau pe la televizor. Eu nu m-am săturat de nimeni la televizor, dar m-am săturat să văd că cei care ne-au pierdut milioanele de euro, ne dau lecţii acuma", a mai spue premierul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici