Ponta şi Teodorovici prezintă Parlamentului, în 8 octombrie, situaţia accesării fondurilor UE

Ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, va prezenta, peste o săptămână, în plenul Camerei Deputaţilor, situaţia referitoare la accesarea fondurilor europene, la şedinţă urmând să participe şi premierul Victor Ponta, iar deputaţii îşi vor spune punctele de vedere.

176 afișări
Imaginea articolului Ponta şi Teodorovici prezintă Parlamentului, în 8 octombrie, situaţia accesării fondurilor UE

Premierul Victor Ponta şi ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Secretarul Camerei Niculae Mircovici a făcut, marţi, acest anunţ, după şedinţa Biroului Permanent al Camerei, arătând că această dezbatere are loc la cererea grupului parlamentar al PDL.

"Marţi, de la ora 12.00, la cererea grupului PDL, vor veni premierul şi ministrul Teodorovici în Parlament. Ministrul Teodorovici va prezenta în Parlament, aşa cum a soclicitat PDL, un material referitor la accesarea fondurilor europene, ce a făcut Guvernul Ponta până în prezent. După care va avea loc o dezbatere la care vor participa toate grupurile parlamentare, modalităţile în care se va face dezbaterea se vor stabili luni (...). La această dezbatere va participa şi premierul, care va expune un punct de vedere", a anunţat Mircovici.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici