Premierul bulgar: Bulgaria face faţă problemelor economice mai bine decât România

Premierul bulgar, Boiko Borisov, a declarat că Bulgaria va dovedi că face faţă problemelor economice mai bine decât România, relatează Standart News, în ediţia electronică de joi.

19 afișări
Imaginea articolului Premierul bulgar: Bulgaria face faţă problemelor economice mai bine decât România

Premierul bulgar: Bulgaria face faţă problemelor economice mai bine decât România (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Vom dovedi că Bulgaria face faţă problemelor economice mai bine decât România", a declarat Borisov, la inaugurarea unui centru logistic în apropierea oraşului Elin Pelin.

Centrul logistic va furniza bunuri unui lanţ de supermarketuri din Bulgaria, care are magazine şi în România.

"Înfiinţăm 60 de locuri de muncă", a declarat managerul pentru Bulgaria şi România al lanţului de supermarketuri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici