Premiu de criză - un loc de muncă pe un an

Un lanţ de magazine din regiunea Varese, în nordul Italiei, oferă clienţilor care cumpără produse cu valoare de peste 30 de euro posibilitatea de a participa la o tombolă cu premii, constând din zece locuri de muncă pe o perioadă de un an, în contextul crizei economice.

33 afișări
Imaginea articolului Premiu de criză - un loc de muncă pe un an

Premiu de criză - un loc de muncă pe un an

Lanţul de magazine Tigros, care operează o reţea de 50 de magazine, va alege, joi, câştigătorii premiilor, aceştia umând să fie angajaţi pe o perioadă de un an chiar de către retailer.

Iniţiativa este considerată binevenită în contextul unui şomaj care a urcat la 7,4% în trimestrul al doilea, nivel maxim din 2005. Rata şomajului este aşteptată să crească la 8,8% în 2010, comparativ cu 6,7% în 2008.

Până în prezent, zeci de mii de oameni s-au înscris în competiţie, a adăugat oficialul Tigros. Oferta este valabilă doar pentru persoane de peste 18 ani, rezidente în Italia.

Câştigătorii ar putea începe noul serviciu în decembrie, iar contractul, pe o perioadă de 12 luni, ar putea fi prelungit. Dacă persoanele care câştigă au slujbe la care nu vor să renunţe pot ceda posturile unor rude.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici