Producătorul german de căşti şi microfoane Sennheiser va construi o fabrică la Braşov. De câţi angajaţi va avea nevoie în prima etapă

Sennheiser, unul dintre liderii mondiali în producţia de căşti şi echipamente audio, intenţionează să finalizeze construcţia unei noi fabrici de producţie în România în cursul acestui an, relatează presa internaţională de specialitate.

4646 afișări
Imaginea articolului Producătorul german de căşti şi microfoane Sennheiser va construi o fabrică la Braşov. De câţi angajaţi va avea nevoie în prima etapă

Sennheiser, unul dintre liderii mondiali în producţia de căşti şi echipamente audio, deschide o nouă fabrică în România

„Aproximativ 100 de angajaţi vor lucra acolo pentru compania germană, cunoscută în toată lumea în special pentru căşti şi microfoane. Odată ce noua fabrică va fi gata, fabricarea anumitor produse în China va fi abandonată”, relatează sursele media.

Noua locaţie promite Sennheiser să reacţioneze mai rapid la tendinţele şi la cererea din Europa Centrală, căile de livrare - fiind mai scurte - ar trebui să garanteze vânzări mai bune.

„Reacţia lui Sennheiser la tendinţa tehnologiei Bluetooth şi la cerinţele consumatorilor mai tineri a venit relativ târziu. Cu toate acestea, multe dintre aceste produse fac parte acum din portofoliul companiei”, mai arată sursele.

Potrivit ZF, producătorul german îşi va construi fabrica în cadrul Industrial Park Braşov, aceasta fiind cea de-a patra unitate deţinută de companie la nivel global după cele din Germania, Irlanda şi Statele Unite ale Americii.

„Sennheiser va începe producţia în vară cu circa 100 de angajaţi. În prezent, majoritatea posturilor de manageri şi ingineri au fost ocupate, în scurt timp vom începe şi procesul de recrutare pentru posturile de producţie”, au declarat pentru ZF reprezentanţii companiei Sennheiser.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici