Reduceri de 10% pentru vacanţele vândute la Târgul de Turism Bucureşti

Agenţiile care vor expune oferte la Târgul de Turism al Bucureştiului, care va fi organizat în perioada 6-9 mai, la Romaero Băneasa, vor face reduceri în perioada expoziţiei de circa 10%, a declarat, joi, preşedintele ANAT, Corina Martin.

26 afișări
Imaginea articolului Reduceri de 10% pentru vacanţele vândute la Târgul de Turism Bucureşti

Reduceri de 10% pentru vacanţele vândute la Târgul de Turism Bucureşti (Imagine: Cristian Andreescu/Mediafax Foto)

Târgul se va desfăşura pe o suprafaţă de 3.000 metri pătraţi şi va reuni exclusiv touroperatori din Bucureşti.

La târg vor fi promovate oferte speciale, de genul "Litoralul pentru toţi", unde un pachet de şase nopţi în perioada 3 mai-14 iunie va costa 159 lei la un hotel de o stea, 189 la două stele, 219 la trei stele, 419 lei la patru stele şi 499 lei la cinci stele.

De asemenea, organizatorii vor vinde la târg şi vacanţe la munte în staţiunile balneare şi pensiunile agroturistice.

Organizatorul târgului, ANAT Bucureşti, estimează că expoziţia va fi vizitată de 12.000-15.000 persoane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici