Restaurantul Osho, vândut familiei Malideros, fondatoarea conceptului Mega Image

Omul de afaceri Florin Rădulescu a vândut restaurantul Osho, din cartierul bucureştean Primăverii, familiei Malideros, fondatoarea conceptului Mega Image, şi se va concentra pe dezvoltarea afacerii AVI Compact, furnizor de soluţii de climatizare şi instalaţii.

635 afișări
Imaginea articolului Restaurantul Osho, vândut familiei Malideros, fondatoarea conceptului Mega Image

Restaurantul Osho, vândut familiei Malideros, fondatoarea conceptului Mega Image (Imagine: Mihai Dascalescu/Mediafax Foto)

Restaurantul îşi păstrează specificul, structura organizaţională şi echipa de management, condusă de Petre Gherman.

"În perioada următoare noul proprietar are în plan să aducă îmbunătăţiri conceptului OSHO printr-o serie de optimizări aduse restaurantului OSHO Steak care vor creşte interactivitate şi vizibilitatea în zona bucătăriei, dar prin cele aduse OSHO Fish care prin completarea meniului cu preparate gourmet şi cu un nou design interior îşi va schimba profilul în restaurant mediteraneean", se arată într-un comunicat al Osho.

Compania care preia restaurantul este condusă de omul de afaceri Georgios Malideros.

Rădulescu estima în octombrie că Osho va avea în acest an o cifră de afaceri de aproximativ 2,8 milioane de euro, de la 2,5 milioane euro în 2012.

Osho a fost deschis în 2010 şi este primul restaurant-măcelărie din România şi unul dintre primele cinci restaurante premium din Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici