Video Revolut: Cum şi-au cheltuit românii banii, în izolare. Peste 17 milioane de euro pentru divertisment şi „mai mult shopping ca niciodată”. Tranzacţiile online au crescut şi cu 200%

  • Tranzacţiile online pentru haine şi cosmetice au crescut cu peste 200% în izolare, arată un raport Revolut
  • Românii au plătit 1,27 milioane euro pe îngrijire personală şi peste 17 milioane de euro pentru divertisment online, folosind platforma financiară
  • Şi cărţile au fost de interes, la fel şi donaţiile către diferite cauze umanitare
582 afișări

Izolarea te-a determinat să-ţi cheltui bugetul pe cosmetice, haine sau jocuri online. Utilizatorii Revolut au făcut tranzacţii de 1,27 milioane de euro pentru îngrijire personală şi 1,2 milioane de euro pentru haine.

„În perioada de izolare am făcut mai mult shopping ca niciodată. Vreau să spun că zi de zi, am cumpărat câte ceva. Comandam în prostie, nu mă puteam opri pur şi simplu”, a povestit Larisa Udilă, influencer. „Haine, în perioada asta cel mai mult mi-am cumpărat haine.”

„1000 de euro am cheltuit doar de ziua mea, 1000 de euro, cred că mai mult, cred că vreo 2000 şi ceva de euro am cheltuit de ziua mea. În restul zilelor nu mi-am cumpărat chiar de 2000 de euro dar îmi cumpăram zilnic câteva sute de lei, lejer. Am cheltuit foarte mulţi bani.”

În lipsa distracţiilor din afara casei, mulţi români s-au refugiat în jocuri online. Acelaşi raport arată că s-au cheltuit 17 milioane de euro pentru divertismentul online.

Toma Nicolau, Gaming Streamer: Românii au preferinţe variate când vine vorba de gaming. Rămân în vârf clasicele titluri de tip shooter: Call of Duty sau Fortnite, apoi vin simulatoarele sportive cum ar fi FIFA, dar cu siguranţă se poate vorbi de o creştere în categoria entry level.După izolare vom observa o uniformizare, gamerii nu vor mai avea la fel de  mult timp liber, se va reveni la normal cu menţiunea că gradul ridicat de dependenţă pe care-l dau jocurile video vor face ca cifrele să arate o rată de retenţie importantă în rândul debutanţilor.”

Românii au mai fost interesaţi de librării şi cursuri online, produse pentru decorarea locuinţelor, dar şi donaţii. În total, utilizatorii Revolut au donat 134.700 de euro către 3 asociaţii diferite.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici