Cererea pentru maşini Rolls Royce a revenit. Asiaticii sunt cei care dau tonul

  • Cererea pentru maşinile de lux Rolls-Royce este în creştere, ajutată de vânzările din Asia
  • Pandemia de coronavirus a lovit încrederea consumatorilor şi a închis reprezentanţele auto.
  • Torsten Muller-Otvos a precizat că Rolls-Royce a fost prima companie auto care a reluat producţia auto în Regatul Unit, pe 4 mai.
267 afișări
Imaginea articolului  Cererea pentru maşini Rolls Royce a revenit. Asiaticii sunt cei care dau tonul

Cererea pentru maşinile de lux Rolls-Royce este în creştere, ajutată de vânzările din Asia, spune directorul executiv al companiei, care s-a declarat optimist cu privire la perspectivele pentru anul viitor, relatează Reuters.

Pandemia de coronavirus a lovit încrederea consumatorilor şi a închis reprezentanţele auto.

Torsten Muller-Otvos a precizat că Rolls-Royce a fost prima companie auto care a reluat producţia auto în Regatul Unit, pe 4 mai.

"Vedem acum o zonă de afaceri foarte bună care îşi revine în Asia, dar şi Europa se întoarce pe drumul cel bun, iar America tocmai a obţinut rezultate excelente în iulie şi august", a spus şeful Rolls-Royce Motor, firmă deţinută de BMW. „Sunt destul de optimist în privinţa anului 2021, avem deja comenzi importante.”

Muller-Otvos a declarat că compania sa nu intenţionează să renunţe la producţia din Regatul Unit din cauza Brexit. „Aş spune că facem parte din bijuteriile coroanei industriale britanice”, a spus el. „Din acest motiv, Rolls-Royce aparţine Marii Britanii.”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici