Rulmentul Braşov va fi scoasă din nou la vânzare, la sfârşitul lunii aprilie

Creditorii societăţii Rulmentul Braşov au decis, marţi, ca uzina să fie scoasă din nou la vânzare la sfârşitul lunii aprilie, urmând aceeaşi strategie ca şi anul trecut şi păstrând preţul de 35 de milioane de euro, transmite corespondentul MEDIAFAX.

18 afișări

Consorţiului de lichidatori format din Casa de Insolvenţă Transilvania SPRL Cluj Napoca şi RVA Insolvency Specialists SPRL Bucureşti a organizat, marţi, Adunarea Generală a creditorilor, pentru a stabili noua strategie de vânzare a societăţii Rulmentul Braşov, după ce licitaţia câştigată de Tâmpa Resorts a fost anulată.

În cazul în care următoarele două licitaţii vor fi un eşec, se va recurge la o nouă strategie, şi anume vânzarea "pe bucăţi" - utilaje, clădiri şi teren.

"Va mai fi organizată o licitaţie, la sfârşitul lunii aprilie, exact ca aceea de până acum, la acelaşi preţ de 35 milioane de euro. În paralel, am făcut documentaţia pentru «spargerea» platformei, urmând să vindem utilajele separat şi să împărţim terenul din activul mare pe parcelele de pământ", a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX, Andrei Cionca, reprezentant al Casei de Insolvenţă Transilvania SPRL Cluj Napoca.

Lichidatorii au anulat, în 18 martie, licitaţia câştigată în decembrie 2008 de societatea Tâmpa Resort SRL deoarece societatea nu a plătit suma de 35 de milioane de euro la care a fost adjudecată platforma Rulmentul.

Tâmpa Resort SRL a câştigat licitaţia în 18 decembrie 2008, în cadrul celei de-a 13-a licitaţii, fiind, de altfel, şi singurul ofertant şi a avut termen până la 18 martie să plătească suma integral, însă nu a plătit nicio tranşă.

Rulmentul are datorii la stat în cuantum de circa 80 de milioane de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici