Samsung a lansat o nouă generaţie de smartphone-uri pliabile 5G

Gigantul sud-coreean Samsung Electronics, cel mai mare producător de smartphone-uri la nivel global, a lansat ieri o nouă generaţie a telefoanelor inteligente pliabile din gama sa, compatibile cu tehnologia 5G - Galaxy Z Fold3 5G şi Galaxy Z Flip3 5G.

457 afișări
Imaginea articolului Samsung a lansat o nouă generaţie de smartphone-uri pliabile 5G

Gigantul sud-coreean Samsung Electronics, cel mai mare producător de smartphone-uri la nivel global, a lansat ieri o nouă generaţie a telefoanelor inteligente pliabile din gama sa, compatibile cu tehnologia 5G - Galaxy Z Fold3 5G şi Galaxy Z Flip3 5G.

Cea de-a treia generaţie a celor două modele pliabile din gama Galaxy Z - Fold şi Flip - vine cu o serie de îmbunătăţiri legate de design şi durabilitate, dar şi de noi modalităţi unice de lucru, vizionare de conţinut şi gaming. Ambele modele dispun de rezistenţă la apă IPX8 şi sunt echipate cu o nouă carcasă din aluminiu (Armor Aluminum) – cel mai puternic aluminiu utilizat până acum pe un smartphone – împreună cu cel mai dur Corning® Gorilla® Glass Victus™ pentru a proteja împotriva zgârieturilor şi a căzăturilor accidentale, susţin reprezentanţii Samsung Electronics.

„Cu Galaxy Z Fold3 şi Z Flip3, Samsung redefineşte din nou posibilităţile cu ajutorul smartphone-urilor pliabile, oferindu-le utilizatorilor necesarul de flexibilitate şi versatilitate pentru ritmul alert în care trăim. În calitate de pionier şi lider în industrie în categoria dispozitivelor pliabile, suntem mândri că putem contribui constant la moştenirea în inovaţie prin lansarea dispozitivelor Z Fold3 şi Z Flip3.

Aceste dispozitive echipează utilizatorii cu o tehnologie care deblochează noi modalităţi de a maximiza fiecare clipă, bucurându-se de ele cu ajutorul unui ecosistem construit special pentru deschiderea şi inovarea unor noi posibilităţi”, a declarat Dr. TM Roh, President and Head of Mobile Communications Business, Samsung Electronics.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici