Săracii oameni bogaţi. Cine sunt câştigătorii, dar şi cei care au avut de pierdut din cauza pandemiei de COVID-19

  • Zoom are o creştere de 500% anul acesta
  • Netflix a câştigat 3 milioane de abonamente lunare în plus anul ăsta
  • Unul dintre cei mai mari proprietari de mall-uri din SUA pierde 60% din acţiuni anul acesta
681 afișări
Imaginea articolului Săracii oameni bogaţi. Cine sunt câştigătorii, dar şi cei care au avut de pierdut din cauza pandemiei de COVID-19

Unii miliardari ai lumii s-au îmbogăţit şi mai mult de pe urma crizei COVID.

Eric Yuan ţi-a făcut viaţa mai uşoară în pandemie. Şi tu şi eu folosim Zoom foarte des zilele astea. Tocmai din acest motiv, acţiunile Zoom au crescut cu peste 500%, aducandu-i lui Eric o avere de 11 miliarde de dolari.

Reed Hastings te-a ajutat să nu te plictiseşti în lockdown. Netflix are acum aproximativ trei milioane de abonamente lunare în plus. Hastings are o avere de 4,9 miliarde de dolari, după spusele Forbes.

Cum a fost mai greu să te întâlneşti cu alte persoane în ultima vreme, o aplicaţie prin care să poţi să cumperi şi să vinzi maşini online a fost numai bună. De aceea Ernest Garcia III, deţinătorul Carvana, are o creştere a acţiunilor cu 77% în ultima perioadă. Averea lui este de 6,2 miliarde de dolari, zice Forbes.

Pe de altă parte, alţii n-au reuşit să treacă cu brio peste perioada asta.

Micky Arison deţine Carnival Corp. Anul ăsta să mergi în croazieră nu a prea fost o opţiune, aşa că averea lui a scăzut cu 31%. Chiar şi aşa, rămâne în conturi cu 5,6 miliarde de dolari.

O mare parte din averea lui Edward DeBartolo Jr se datorează Simon Property Group, unul dintre principalii deţinători de mall-uri din SUA. Acţiunile au scăzut anul acesta cu 60%. Conform Forbes, averea lui este acum de 1,8 miliarde de dolari.

Harold Hamm are afaceri cu petrol de ani de zile. Averea lui a scăzut la  3,7 miliarde de dolari din cauza crizei, asta după ce acţiunile companiei lui au scăzut şi ele cu 43%.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici