Şase noi curse introduse pe Aeroportul Cluj. Vezi către ce destinaţii

Şase noi curse aeriene, spre Grecia, Tunisia, Turcia, Egipt şi Constanţa, vor fi introduse, în lunile mai şi iunie, pe Aeroportul Internaţional din Cluj-Napoca, pentru a acoperi destinaţii preferate de turişti în sezonul estival.

537 afișări
Imaginea articolului Şase noi curse introduse pe Aeroportul Cluj. Vezi către ce destinaţii

Şase noi curse introduse pe Aeroportul Cluj. Vezi către ce destinaţii (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat de presă transmis, marţi, de Consiliul Judeţean Cluj, în luna iunie zborurile spre Antalya (Turcia) vor avea o frecvenţă de 12 ori pe săptămână.

"Începând cu luna mai, Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca vine în sprijinul pasagerilor săi cu noi destinaţii. Un număr de şase noi curse vor fi introduse de pe aeroport în lunile mai şi iunie, spre destinaţii din Grecia, Tunisia, Turcia şi Egipt. În luna mai, vor fi introduse două curse charter, spre Antalya şi Tunis. În luna iunie, vor fi introduse alte patru noi curse charter, spre Bodrum, Hurghada, Heraklion şi Constanţa. În luna iunie, zborurile spre Antalya vor avea o frecvenţă de 12 ori pe săptămână", se arată în documentul citat.

Preşedintele CJ Cluj, Alin Tişe, a subliniat, în comunicat, că foarte mulţi locuitori ai Transilvaniei vor apela la serviciile oferite de aeroportul clujean.

"La fel ca în fiecare an, aeroportul clujean vine în întâmpinarea nevoilor clujenilor şi ale pasagerilor proveniţi din zonele deservite de noi, prin încercarea de a diversifica oferta de zboruri. Ne apropiem de intrarea în sezonul estival şi ştim că, la fel ca în anii trecuţi, foarte mulţi locuitori din întreaga Transilvanie vor apela la serviciile oferite de către aeroportul clujean. Sunt curse care deservesc destinaţii care au deja tradiţie din punctul de vedere al planificării vacanţelor şi concediilor din timpul verii", a precizat Tişe.

Cursele vor fi operate de companii noi pe Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca, cum sunt Corendon, Tunisair Express, Nesma Airlines, Aegean Airlines sau Air Bucharest.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici