Serverele jocului Mario Kart Tour, supraîncărcat în ziua lansării

Varianta de mobil a jocului Mario Kart Tour, lansat miercuri de Nintendo Co, a suprasolicitat serverele companiei chiar în ziua lansării.

475 afișări
Imaginea articolului Serverele jocului Mario Kart Tour, supraîncărcat în ziua lansării

Serverele jocului Mario Kart Tour, supraîncărcat în ziua lansării

„Serverele se confruntă cu trafic intens. Solicitarea dumneavoastră de conectare va fi procesată în ordinea în care a fost primită”, scria în mesajul ce apărea pe server.

Un purtător de cuvânt al companiei a declarat că era de aşteptat să se întâmple acest lucru, din cauza traficului supraîncărcat, însă se lucrează la îmbunătăţirea situaţiei.

Mario Kart Tour riscă să dezamăgească jucătorii prin lipsa iniţială a unei opţiuni multiplayer.

Acţiunile companiei au urcat cu aproape 40% anul acesta.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici