Sondaj: Cum s-a schimbat percepţia britanicilor despre Brexit şi impactul acestuia asupra economiei

Britanicii sunt mai puţin pesimişti în legătură cu impactul Brexitului asupra economiei decât în luna iulie, potrivit unui sondaj de opinie, un semn că impactul pe termen scurt asupra consumatorilor ar fi mai slab decât se estima anterior, scrie Bloomberg.

7416 afișări
Imaginea articolului Sondaj: Cum s-a schimbat percepţia britanicilor despre Brexit şi impactul acestuia asupra economiei

Sondaj: Cum s-a schimbat percepţia britanicilor despre Brexit şi impactul acestuia asupra economiei

43% dintre britanici se aşteptă ca situaţia economică să se înrăutăţească pe parcursul anului viitor, faţă de 57% în iulie, potrivit unui studio Ipsos MORI.

Numărul britanicilor care se aşteaptă ca economia să se îmbunătăţească a crescut la 28%, faţă de 23% cât era la fostul sondaj.

Cifrele oficiale publicate săptămâna aceasta arată un impact redus al Brexitului asupra consumatorilor sau asupra pieţei muncii, deşi presiunile inflaţioniste create de o scădere a lirei au început să se adune.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici