Spania susţine noi sancţiuni împotriva Rusiei, dar nu există încă un acord cu UE

Spania susţine noi sancţiuni împotriva Rusiei, dar nu există încă un acord cu UE, spune ministrul de Externe.

168 afișări
Imaginea articolului Spania susţine noi sancţiuni împotriva Rusiei, dar nu există încă un acord cu UE

Spania susţine noi sancţiuni împotriva Rusiei, dar nu există încă un acord cu UE

Spania susţine un nou pachet de sancţiuni UE împotriva Moscovei, dar nu există încă un acord, deoarece unele state membre rămân puternic dependente de importurile de ţiţei rusesc şi sunt reticente în a le bloca, a declarat luni ministrul de externe Jose Manuel Albares, potrivit Reuters.

„Există două obiective pe care le avem atunci când aprobăm un pachet de sancţiuni. Unul este de a nu-i permite (preşedintelui rus) Vladimir Putin să îşi finanţeze efortul de război cu capital european şi celălalt este de a nu permite ca războiul lui Vladimir Putin să destabilizeze Uniunea Europeană", a declarat Albares într-un interviu acordat postului public de televiziune TVE.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
spania,
rusia,
sancţiuni

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici