Steve Jobs: "Uneori, oamenii nu-şi dau seama de ceea ce vor de fapt, până când nu le arăţi tu". Maxime care au făcut istorie

Steve Jobs va rămâne simbolul antreprenorului inteligent şi individualist, îndrăzneţ, inovativ, perfecţionist şi intuitiv, spun cei mai mulţi manageri.

1330 afișări
Imaginea articolului Steve Jobs: "Uneori, oamenii nu-şi dau seama de ceea ce vor de fapt, până când nu le arăţi tu". Maxime care au făcut istorie

Steve Jobs (Imagine: Mediafax Foto-AFP)

Jobs s-a făcut remarcat şi datorită abilităţii sale de a explica lucrurile complicate pe înţelesul tuturor, scriu jurnaliştii de la The Wall Street Journal. Deseori, printr-o singură frază, părintele celei mai mari şi mai admirate companii din lume, reuşea să surprindă esenţialul unor noţiuni ştiinţifice, neaccesibile persoanelor din afarăa domeniului respectiv.

"Întotdeauna o să fiu conectat la Apple. S-ar putea să vină câţiva ani în care nu voi fi prezent aici, dar o să mă întorc mereu" (Playboy, 1 februarie 1985)

"Problema este că sunt bătrân acum, am 40 de ani, dar asta nu schimbă lumea. Chiar nu are nicio importanţă", mărturisea Steve în 1995, în cadrul unui interviu acordat WSJ, despre faptul că vârsta îl împiedică uneori să dea acelaşi randament profesional ca în tinereţe.

"Îmi pare rău, este adevărat. Când ai copii, ţi se schimbă cu totul modul de a vedea lucrurile", spunea Jobs.

Citeşte mai multe despre maximele celebre ale lui Steve Jobs pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici