Surse: Consiliul Naţional Tripartid a stabilit majorarea salariului minim la 3.000 de lei

Salariul minim va creşte la 3.000 de lei, din care 200 de lei neimpozibili, a stabilit joi după-amiaza Consiliului Naţional Tripartid.

370 afișări
Imaginea articolului Surse: Consiliul Naţional Tripartid a stabilit majorarea salariului minim la 3.000 de lei

Surse: Consiliul Naţional Tripartid a stabilit majorarea salariului minim la 3.000 de lei

Consiliul Naţional Tripartid pentru Dialog Social a avut loc joi după-amiaza, în prezenţa premierului Nicolae Ciucă.

În cadrul acesteia s-a discutat despre majorarea salariului minim.

Surse politice susţin că s-a decis majorarea salariului minim la 3.000 de lei, din care 200 de lei scutiţi de impozite.

„Creşterea salariului minim brut, la 3.000 de lei, de la 1 ianuarie 2023, este un pas necesar pentru înscrierea României în calendarul implementării Directivei privind salariile minime adecvate în Uniunea Europeană, adoptată de Consiliul European la data de 4 octombrie 2022”, arăta joi, într-un comunicat de presă, PSD.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici