SUV de lux la preţ pe măsură

  • Cel mai luxos SUV din lume are un preţ mare: 160.000 de dolari
  • 2021 Mercedes-Maybach GLS va fi disponibil din finalul anului acesta
  • Maşina prinde o viteză de 100km/h în doar 4.8 secunde
326 afișări
Imaginea articolului SUV de lux la preţ pe măsură

SUV de lux la preţ pe măsură

 
Dacă te întrebai cât costă cel mai luxos SUV din lume, află că Mercedes tocmai a făcut dezvăluirea.
 
Noul Maybach GLS e gata să ajungă pe piaţă. Costă 160 de mii de dolari la care se adăugă o mie de dolari pentru livrarea la destinaţie. Ştii însă pe ce dai banii. Are un motor puternic cu 550 cai putere. Iar pe interior te simţi ca într-un avion, la clasa VIP. Scaunele vin cu încălzire, ventilator şi masaj. Are şi multă tehnologie pe un display masiv de peste 12 inci. Pasagerii se vor simţi şi ei relaxaţi.
Iată ce spune Tim Burton: ”Uitaţi-vă la aceste scaune. Vin cu perne, cu suport pentru picioare. Ai tableta de 7 inch din mijloc pentru a controla sistemul audio Burmester. Ai ecrane pe spatele tetierelor de la scaunele din faţă.  În centru ai un frigider pentru şampanie care poate să ţină 3 sticle. Şi un acoperiş de sticlă uriaş”. 
 
 
Noul SUV de la Mercedes este cel mai scump din clasa lui. Alte variante sunt Bentley Bentayga şi recentul lansat Aston Martin DBX.  Are un motor V8, 550 cai putere, accelerează la 100 km/h în 4.8 secunde şi are viteza maximă de 250 km/h.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici