Tăriceanu: Criza financiară este un exemplu că nu se poate face la infinit capitalism fără capital

Criza financiară internaţională reprezintă un exemplu al faptului că nu se poate face la infinit capitalism fără capital, a declarat, joi, la Roma, premierul Călin Popescu Tăriceanu, care a apreciat că aceste probleme nu sunt totuşi de lungă durată.

20 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu: Criza financiară este un exemplu că nu se poate face la infinit capitalism fără capital

Tăriceanu: Criza financiară este un exemplu că nu se poate face la infinit capitalism fără capital (Imagine: Mediafax Foto)

Premierul Călin Popescu Tăriceanu şi omologul său italian, Silvio Berlusconi, au condus, joi, la Roma, reuniunea interguvernamentală româno-italiană.

În conferinţa de presă care a urmat reuniunii, premierul român a fost întrebat de presa italiană care este opinia sa faţă de actuala criză financiară.

"Ceea ce se întâmplă acum este imaginea exactă a unei economii capitaliste. Ne dăm seama că nu se poate face la infinit capitalism fără capital, iar băncile vor fi cu mult mai prudente faţă de acţiunile speculative", a spus Tăriceanu.

El a apreciat că această criză nu va fi una de lungă durată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici