Ţiriac: În 20 de ani nu s-a făcut nimic pentru infrastructură. Nimeni nu ştie unde au dispărut banii

Autorităţile nu au făcut nimic în ultimii 20 de ani pentru dezvoltarea infrastructurii şi nimeni nu ştie unde au dispărut fondurile alocate pentru proiecte, afiirmă omul de afaceri Ion Ţiriac

25 afișări
Imaginea articolului Ţiriac: În 20 de ani nu s-a făcut nimic pentru infrastructură. Nimeni nu ştie unde au dispărut banii

Ţiriac: În 20 de ani nu s-a făcut nimic pentru infrastructură. Nimeni nu ştie unde au dispărut banii (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

"Poate mai prind şi eu să fac patru ore de aici la Oradea cu maşina, nu 12. Toate treburile astea noi le plătim acum", a spus Ţiriac la emisiunea "După 20 de ani", difuzată duminică la Pro TV.

La întrebarea unuia dintre moderatori cu privire la destinaţia fondurilor alocate de autorităţi pentru lucrările de infrastructură, omul de afaceri a spus că nu ştie unde au ajuns banii.

"Spune-mi te rog unde s-a dus vreo jumătate de trilion, 500 de miliarde, să zic numai o parte din PIB-ul ultimilor 20 de ani. Banii ăştia ar trebui să-mi arate ceva. Unde sunt? Eu nu ştiu", a spus omul de afaceri.

El a adăugat că a încercat să afle, în calitate de mare contribuabil la buget, la ce sunt folosiţi banii încasaţi din taxe, însă nu a primit un răspuns.

"Niciodată nu mi s-a răspuns nici direct, nici indirect, iar să fiu sincer eu nu cred că ştie cineva pe unde s-au scurs toţi aceşti bani", a mai spus Ţiriac.

Grupul Ţiriac Holdings, controlat de fostul tenisman, are activităţi în principal pe segmentele auto, imobiliare, servicii financiare, leasing şi transport aerian.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici