Topul averilor: Care sunt cei mai bogaţi miniştri din Guvernul Ungureanu

Cristian Petrescu, ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, şi Bogdan Drăgoi, ministrul Finanţelor, sunt cei mai bogaţi miniştri din Guvernul Ungureanu, cu averi estimate la 750.000 de euro şi respectiv 600.000 de euro. Şi în fostul Guvern Boc unul dintre cei mai bogaţi miniştri era Elena Udrea, care conducea Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului.

845 afișări
Imaginea articolului Topul averilor: Care sunt cei mai bogaţi miniştri din Guvernul Ungureanu

Topul averilor: Care sunt cei mai bogaţi miniştri din Guvernul Ungureanu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

La polul opus stau ministrul de la educaţie (Cătălin Baba), cu o avere estimată la 10.000 de euro şi cel al transporturilor şi infrastructurii (Alexandru Nazare), cu bunuri şi active în valoare de 42.000 de euro.

ZF a estimat averile miniştrilor în urma unei evaluări a bunurilor şi activelor deţinute de aceştia: terenuri, clădiri, automobile, depozite bancare, bijuterii şi venituri din chirii. Informaţiile au fost extrase din declaraţiile de avere depuse de fiecare ministru şi publicate pe site-ul Guvernului.

Topul celor mai bogaţi miniştri din guvernul Ungureanu

Cristian Petrescu - Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului  - 750.000 euro

Bogdan Drăgoi  - Ministerul Finanţelor - 600.000 euro

Claudia Boghicevici - Ministerul Muncii - 400.000 euro

Răzvan Mustea - Ministerul Comunicaţiilor - 400.000 euro

Stelian Fuia - Ministerul Agriculturii - 170.000 euro

Gabriel Berca - Ministerul Administraţiei şi Internelor - 92.000 euro

Lucian Nicolae Bode - Ministerul Economiei - 90.000 euro

Alexandru Nazare - Ministerul Transporturilor - 42.000 euro

Cătălin Baba - Ministerul Educaţiei - 10.000 euro

Citeşte continuarea materialului pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici